QUI SOM


"Un país de llibre" és un espai televisiu que vol acostar als espectadors els llibres valencians i en valencià: consta de 13 capítols de 20 minuts que s'emetran de novembre a març.

Cada capítol està protagonitzat per un autor que presenta el seu llibre través d'una conversa itinerant amb el presentador del programa, Eugeni Alemany. Podem conèixer tots els detalls del llibre, però també moltes coses sobre els autors: furguem en la seua biblioteca, descobrim la seua rutina de treball, les seues manies, els seus autors fetitxes o, per exemple, aquells  llibres que se li entravessen i mai han pogut acabar.

Hi han molt més llibres al programa, és clar: visitem llibreries valencianes, i els llibrers ens fan les seues recomanacions personals; tenim llibres per llegir al metro, o abans d'anar a dormir; alguns llibres s'alliberen de les nostres mans i poden anar a qualsevol lloc, esperant que algú se'ls trobe...

Si voleu seguir el programa, visiteu aquesta web els dijous; també podeu vore'l a la tele, en els horaris que trobareu a:

Horaris i Emissió

1 comentari:

  1. Només volia agrair-vos el que feu per la nostra llengua. Aquest format tan fresc, divertit, incisiu, profun i emotiu és com una finestra oberta, i en els temps que corren no és poca cosa.

    Moltes gràcies.

    Joan Carles Pardo Barreda

    ResponElimina